Kuidas suurendada ja hoida oma eluenergiat?

Neljapäeval – 19.märtsil kl 19 peab Pärnu Keskraamatukogu alumises saalis ( Akadeemia 3, Pärnu) jätkuloengu Ameerikas ja Kanadas tegutsev terapeut ÜLLE TOOMEOJA. Ta loeb inimese hädasid ( testinud rohkem kui 8000 klienti !) bioväljast ning suudab need kindla organi võnkesagedust tõstes n.ö ära kaotada, harmoniseerida. Seekordse kohtumise teema on: „Kuidas suurendada ja hoida oma eluenergiat?“Ülle
NB! Algus tavapärasest tunni võrra hiljem – kell 19!
JUTUKS TULEB:
* KUIDAS MÕJUTAB ELUENERGIA EHK VÕNKESAGEDUS INIMESE TERVIST JA ENESETUNNET?
* MIS KAHANDAB ELUENERGIAT?
* MIDA SAAB IGAÜKS ISE TEHA SELLEKS, ET SUURENDADA OMA ELUENERGIAT?
Saame teada, milline võnkesagedus on
· toiduainetel;
· mõtetel ja erinevatel emotsioonidel;
· haigustel;
· raviasutustel ja ravimitel.
Lektor toob põnevaid näiteid ning jagab õpetusi, kuidas panna oma eluenergia voolama ning hoida seda tasakaalus.
VÕNGETEL PÕHINEVAST MEDITSIINIST
Ülle Toomeoja oli aastal 2011 neljas inimene maailmas, kellele Kanada Tervishoiutöötajate Nõukogu biotagasiside terapeudi kutse omistas. Võngetel põhinev meditsiin lähtub ideest, et iga inimene on unikaalne energiasüsteem. Nii diagnoositakse ja ravitakse haigusi, mõõtes sagedusi inimkehas. Sama põhimõte pole võõras ka tavameditsiinile – meile kõigile on tuttav EKG ehk südame elektrokardiogramm.
Võngetega tervendamise seisukohalt pole haigus tingitud üksnes mikroobidest, keemilistest ainetest või füüsilistest traumadest, vaid kroonilistest negatiivse energia mustritest, mis on seotud meie enda ja teiste inimestega.
Inimesel on lisaks füüsilisele kehale ka silmaga nähtamatu energeetiline keha ehk aura. Välja tasandil on näha suur hulk infot: inimese mõtted ja tunded, minevik ja perekonnapärand, probleemid ja stressipiirkonnad. Just infovälja peentasandi vaatlemiseks on loodud L.I.F.E seade, millega töötab ka Ülle Toomeoja.
Miski aga ei räägi tegijast paremini, kui tema klientide lood, vt:
Loe ka ajakirjas „Psühholoogia Sinule“ ilmunud lugu:
Osalustasu: 10 € kohapeal või ettemaksuna SEB a/a EE951010220095828012 Enesetäiendajate Selts (märksõna: 19.märts+ osaleja nimi)