Tere tulemast Access Bars koolitusele

Tere tulemast Access Bars koolitusele!
Selles Bars klassis vahendab lihtsaid Accessi vahendeid ja Bars tehnikat Kaidi Karilaid.
Mis on Access Bars ? Vaata väikest filmi siit: https://www.youtube.com/watch?v=jK6mBmTqt5I
Kuidas saab veel paremaks minna?
Access Bars on lihtne tehnika, mis avab Sind teadlikkusele, kohalolule ja uutele võimalustele aidates sul omaks võtta tegelikku “Sind” ja “Sinu elu” ilma hinnangute ja eelarvamusteta. Sul on võimalik vastu võtta kõiki kingitusi, mis universum on Sulle valmis andma kerguse, rõõmu ja küllusega. Iga Barsi sessioon võib vabastada aastate, aastakümnete ja isegi mitmete elude piiranguid vastavalt puudutatava energiapunktiga seonduvale eluvaldkonnale.
Teaduslikult on kindlaks tehtud, et meie mõtted ja emotsioonid mõjutavad rakke meie kehas, mis omakorda võib kutsuda esile häireid, haigusi ja kiiret vananemist. Arva, kus need mõtted on salvestatud? Sinu kehasse!
Kas sa tead, et sinu pea peal või läbi selle jooksevad 32 energiapunkti ehk barsi, mis hoiavad kõigi Sinu mõtete, uskumuste, otsuste, emotsioonide ja vaatenurkade elektromagnetilisi komponente? Mõned näited olemasolevatest energiapunktidest on nt. tervenemise, keha, raha, kontrolli, teadlikkuse, loovuse, vananemise, seksuaalsuse jp teiste valdkondade osas.
Nende energiapunktide õrna puudutamisega vabastatakse pingutuseta ja kergelt kõik, mis takistab vastuvõtmist, alateadlikud uskumused ja piirangud lahustatakse ning energia hakkab vabalt voolama. Kujuta ette, et sinu pea on kui arvuti kõvaketas, mis hoiab endas iga mõtet, tunnet, emotsiooni, mille oled sinna kunagi talletanud. Bars sessioon kujutab endast kui arvutiketta defragmenteerimist, et seal olevat vajadusel kustutada ja korrastada, tekitades uut vaba ruumi.
Enamus inimesi lähevad läbi elu ainult tegutsedes, selle asemel, et olla valmis vastu võtma. Mida enam sa avaned võimalusele vastu võtta, seda enam saab sinu ellu tulla kergelt, rõõmsalt ja küllusega see, mida oled ihaldanud.
Kui sul oleks tühi lõuend, et luua oma elu, siis millised värvid sa valid?
Kas kujutad ette, kui lihtne võiks elu olla, kui ei oleks piiravad uskumusi ja hirmu ebaõnnestumise ees?
Sellesse koolitusse on koondatud mõningad lihtsad Access Consciousness tööriistad, mis võivad tuua muudatusi sinu ellu sinna, kus see senini ei toiminud. Bars tehnika on lihtne ja kergelt omandatav kõigile, ka lastele.
Kas sa oled valmis lõpuks vastu võtma, mida ihaldad?
Koolituse ajal:
– räägime põgusalt Access Consciousness olemusest ja mõnedest lihtsatest vahenditest, mida saab kohe kasutusse võtta
– vaatame Gary Doulgase ja Dain Heer’i tutvustavat videot bars sessioonist
– iga kursusel osaleja saab ja annab teisele kursusel osalejale 2 bars sessiooni
– saadaval kerged soolased ja magusad suupisted, tee, vesi
Koolituselt saate kaasa:
– Access Bars manuaali (ingliskeelne või eestikeelne)
– Access Bars kaardi energiapunktide asukohtadega peas
– Access Bars protsessikaardi
– Sertifikaadi kursuse läbimise kohta
– õiguse õpitud tehnikat rakendada Access BarsTM praktikuna
Võta palun kaasa:
– väike padi ja kerge tekk
– selga mugavad riided
– võimalusel massaažilaud
Teeme vahepeal ka väikese söögipausi, võid midagi endale kaasa võtta või einestame mõnes söögikohas koolituse toimumispaiga lähedal.
Küsimuste korral:
Kaidi Karilaid tel. +372 5299119, e-mail kaidik@gmail.com
Mis on Bars sessiooni väärtus?
Peale Bars sessiooni saamist on inimesed andnud tagasisidet, et neil on parem ja sügavam uni; nende pea on selge; vähem on ärevust, ängi ja stressi; vähem on äkilisi emotsioonide puhanguid ja vihastumisi; vähem füüsilisi vaevusi kehas; rohkem on energiat ning lihtsam olla igapäevases suhtlemises teistega. Elus on rohkem kergust ja rõõmu. On täheldatud, et bars sessioon mõjub väga hästi laste keskendumis-ja õppimisvõimele, neil on koolis kergem ja nad on edukamad.
Kutsu kursusele kaasa oma sõber või pereliige, et saaksite vahetada regulaarselt bars sessioone ja saada läbi selle imelist kergust ja rahu oma ellu.
Kas oled valmis muutuseks ja olema rohkem Sina ise?
Mis siis kui see on Sinu võimalus saada vahendid ja teadlikkus hoopis millekski teistsuguseks?
Mida võiksid valida täna, mis looks suurema võimaluse?
Tule minuga mängima!
Kerguse ja rõõmuga,
Kaidi Karilaid
Sertifitseeritud AC vahendaja
Sertifitseeritud Access Facelift vahendaja
Access kehaprotsesside vahendaja
Kaidi Karilaid tel 5299119 või email: kaidik@gmail.com