Alateadvuse osa haiguste tekkimisel

Teisipäeval, 8. juulil kell 18
dr. Riina Raudsiku uus praktiline loeng
“Alateadvuse osa haiguste tekkimisel”
Pärnu Keskraamatukogu alumises saalis, Akadeemia 3Riina

Väärtuslik info tervise hoidmise võimalikkusest kogenud arstilt.

Kas alateadvuses kinnistunud negatiivne tunne või mälestus võib teha kehale otsest kahju?
Riina Raudsik: 
“Alateadvuse seisund ja suhe kesknärvisüsteemiga on haiguste tekkel olulisima tähtsusega. Eriti raske on alateadvusega seostada laste muresid, sest lapsed ei suuda veel analüüsida oma tundeid. Mis on laste mured?
Inimorganism on ülikeeruline ja täpne “mehhanism”, mis kaitseb ennast kaua sisemise tasakaalu säilitamise nimel enne, kui mehhanismi osad hakkavad logisema ja keha asub seda haigustega kuulutama.
Huvitav on see, et meil kõigil on olemas intuitsioon, kuid me ei oska seda tihti väärtustada ja kasutada.”

Kohapeal on võimalus esitada küsimusi arstile, kelle arusaamad universumi toimimisest ja inimkeha funktsioneerimisest ei ole kammitsetud piiravatest uskumustest ning kellele ei ole võõrad vaimsed enesearengupraktikad.

Lisalugemist: alateadvus 
Louise L. Hay alateadvusest: sina ise
Lektorist
Dr. Raudsik lõpetas TRÜ arstiteaduskonna 1977. a. ravi erialal kirurgina. Seejärel kvalifitseerus ta internatuuris anestesioloogiks ja 1979 siirdus tööle Tallinna Kiirabihaiglasse (praegu PERH). 1984- 86 õppis kardioloogiks ja jäi tööle Tallinna Kiirabihaigla I Infarkti osakonda. Töötas ka kardioreanimatsiooni osakonnas kardioreanimatoloogina. 1989 siirdus tööle kodukohta Jürisse, kus töötab perearstina tänaseni. Kirjutanud palju raamatuid, tuntuim neist „Eelmäng haigustele“.

Osalustasu: 10 € kohapeal või ettemaksuna Enesetäiendajate Seltsi  arveldusarvele   10220095828012. Selgitusse : „osaleja nimi“+ 8. juuli