Kuidas saada iseendaks ja muuta maailma?

TERE TULEMAST “KUIDAS SAADA ISEENDAKS JA MUUTA MAAILMA?” ÕPITUPPA TALLINNAS, EESTIS!

ACCESS CONSCIOUSNESS® KAASLOOJA DR DAIN HEERIGA     ( FOTO)DainHeer_New

Milline see oleks, kui looksid suuremat elu ja reaalsust, mis on mängimist väärt? Kas sa alatasa palud endale midagi enamat ja otsid seda “midagi”, mille võimalikkuses me kõik kindlad oleme? Mis siis, kui see “midagi” oled SINA? Mis siis, kui sina iseendana oleksidki see, mida on vaja kõige muutmiseks – sinu elu, sind ümbritsevate inimeste ja kogu maailma?

Sa oled oodatud!

See 1-päevane õpituba põhineb Dr Dain Heeri ülipopulaarsel raamatul “Being You, Changing the World”. Õpitoa toimumise päeval esitleb autor esmakordselt ka raamatu eestikeelset väljaannet pealkirjaga “Kuidas saada iseendaks ja muuta maailma?”

See õpituba  on kavandatud sind viima autopiloodil elatavast elust TÄIESTI TEADLIKKU ja käesolevasse hetke piiritu olendina, kes sa tõeliselt oled. Ta avab sind laiendatud  teadlikkusele hinnangutevabast elust ning võimendab sind teadma seda, et sa tead.

Sel päeval pakutavate Access Consciousness vahendite ja verbaalsete protsesside abil saad sa hakata muutma oma elu iga valdkonda, mis sinu jaoks ei tööta – nagu suhted, raha ja keha ning hakata looma tulevikku, mida sa tõeliselt ihaldad.

Sa koged ka Dr. Dain Heeri unikaalset muundamiseprotsessi nimega Olemise Energeetiline Süntees ning saad kogemuse iseendaks olemisest, mida on võimatu kirjeldada, mida sa ei suuda leida kuskilt mujalt ja mis püsib sinuga elu lõpuni, kui seda lubad!

Selles klassis osalemiseks puuduvad eelnõuded ning iga klass luuakse ainulaadsena nende inimeste poolt, kes on valinud seal osaleda. Me läheme sellele loomise teekonnale üheskoos…et luua ruum, mida pole kunagi varem eksisteerinud.

Mis siis, kui sina olles tõeliselt iseendana, oled kingitus ja muutus, mida maailm vajab?

**Palun pane tähele: See õpituba toimub inglise ja eesti keeles.

Me ootame väga Sinuga kohtumist märtsis!

Dr. Dain Heer ja Access Consciousness Tiim

REGISTREERU ÕPITUPPA  SIIT : http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=37399