Hiina aastavahetuspidu Kalju Paldisega

Hiina kalendri järgi algab 19. veebruaril uutest energiatest tulvil YIN PUU KITSE aasta, mida tasub Idamaade tava järgi austusega vastu võtta.
Kits (Lammas) on sodiaagiringi kaheksas loom, seetõttu peetakse Kitse aastat heaendeliseks. Sest kaheksa number on õigluse ja ühtlase tasakaalu energia voolavuse number.
Mineviku aastatetel on olnud suurete muutuste energiad, mis on elama ja liikuma pannud meie uinuvad meeled. Hobune on kapanud ja äratanud ellu minevikku jäänud vanad teod ja mõtted ja tahtnud need viia lahendusse…Kitse aastal on tähelepanu pööratud tekkinud olukorra stabiliseerimisele ja olukorra muutustele. Kitse aastat peetakse maharahustamise, seletamise, põhjendamise, kompromisside otsimise ajaks ja annab leida uusi õpetavaid teadmisi universumi teadmiste salvest.
Oodatakse et Kits(habeme tutiga) loob teadliku selgituse siia maailma. Annab rahustamise eesmärgil uusi loodusnähtusi ja mõistusi, mis juhivad meid mõtlema uuema tundeväljaga .Kits püüab eelmistel aastatel esilekerkinud kiirust maha võtta, kuid siin tuleb ise ennast kätte võtta ja aeg tõepoolest maha võtta. Puu elemendi mõjutuse tulemusena on Kitse aasta oma loomult hoolitsev, heatujuline –üksteisele tehakse kingitusi, organiseeritakse midagi meeldejäävat. Selle aasta märgusõna on tegelemine oma minevikuga. Üle vaadata õpitu,kogetu ja lasta tal minna.just minna…mitte kohelda uut eluhetke mineviku pilguga. Luua täiesti uutel põhimõtetel toimiv teekond ja viia see ellu.Kits ei lase ennast silmakirjalikuse eest petta ja hakkab selle vastu teatud jonni ja pusklemisega. Et Yin Puu Kitse aasta meile häid ja turvalisi võimalusi looks, võtame uue aasta kõrgendatud ühisenergias vastu……
Kavas:
• möödunud aasta tänamine
• halva, segava ärasaatmine
• viie elemendi aktiveerimine
• soovide esitamine ja aktiveerimine
• tunnete loomine oma sisetunde järgi

Riietuses kasutada soovitavalt Puu ja Tule energiate toone: rohelist, lillakas-rohelist, veini- või kirsi- või ploomitooni. Kits armastab ilu ja natuke ka eputamist Kokku tulles teeme ka oma maailma meeldejäävaks.

Kohtumispaik: Pärnu, Karuselli 23 hoovimajas
Toimumisaeg: Kolmapäev, 18. veebruar , kell 18.00-21.30
Korralduse parimaks sujumiseks palume etteregistreeruda ( otsijad@gmail.com).

Osalustasu 20 €. Kuni 17. veebruarini registreerujatele soodushind 15 €.