ALMER JANSU SEMINAR “EMOTSIOONID JA SEEDIMINE”

Laupäeval, 31. JAANUARIL KELL 13.00
Pärnu Keskraamatukogu alumises saalis ALMER JANSU SEMINAR “EMOTSIOONID JA SEEDIMINE”

Joogaõpetaja ja gongiterapeudi, väsimatu rännumehe ALMER JANSU õpetus lähtub idamaade teooriast, mille järgi mõjutavad inimese elu viis elementi: puu, vesi, maa, tuli ja metall. Näiteks puu-element annab meile ühtaegu nii tugevust kui painduvust – et oleksime painduvad nagu puud tuules, mitte jäigad ja kergesti murduvad. Vee-element annab voolavust, tuli tegusust, maa nn jalad-maas-tunnet ning metall jõudu, tarkust ja kasvamist. Almer

Igale elemendile vastab paar siseorganeid: metallile kopsud ja jämesool, maale põrn ja magu, tulele süda ja peensool, puule maks ja sapipõis ning veele neerud ja põis. Täisväärtuslikuks eluks tuleks samuti vallata viit toimingut: õigesti mõelda, toituda, hingata, puhata ja liikuda.

Jämesoole tervis mõjutab eelkõige meie immuunsüsteemi ja üldist enesetunnet. Kui jämesool on saastunud, on koormatud ka maks, lümfisüsteem ja vereringe ning häirub energia liikumine kehas.

Inimesed, kes kurdavad, et on pidevalt väsinud, peavad korrastama oma seedesüsteemi: tuleks puhastada jämesoole seinad, süüa kiudaineterikast toitu, tarbida D3 vitamiini, juua 2,5 -3 liitrit vett päevas, teha vähemalt kord aastas soolepuhastuskuur.

Jämesooles peegelduvad kõik meie allasurutud tunded. Kui metalli- element on tasakaalust väljas, ei suuda inimene elu aktsepteerida, ta ei suuda jagada-anda ega ka vastu võtta. Jämesoole partnerorganiks on kopsud, millle mõjusfääri jääb suhtlemine välismaailmaga.

Klubiõhtul kuulame Almeri inspireerivat loengut, õpime lihtsaid harjutusi metalli-elemendi tasakaalustamiseks ja kogeme ka gongihelide müstilist mõju, mil aeg justkui peatub, alateadvus avaneb ning vabanevad keharakkudesse kuhjunud emotsioonid ja pinged.

OSALUSTASU: KUNI 29JAANUAR 8 €, ( SEB a/a EE951010220095828012 Enesetäiendajate Selts ) MÄRKSÕNA: 31.JAANUAR + OSALEJA NIMI), HILJEM JA KOHAPEAL 10 € 

Loe Almerist