Sõidame külla Leesoja nõiale Thule Leele

On veel kohti!

 Thule Lee elab  Leesoja metsas ja on kogu oma teadliku elu oma nõiavõimeid arendanud: ta vaatab maailma läbi taju ja tunnetuse ning tegeleb riituste, loitsu, märkide vaatamise ja ravitsemisega. Tema elu loomulikuks osaks on sügavam loodustunnetus – nimelt suhtleb Thule ka lindude ja loomadega. Leesoja nõid tegeleb süstemaatiliselt pideva enesetäiendamise ja inimpsüühika saladuste uurimisega ning loob uusi psühhotehnikaid ja praktilisi harjutusi, et väga sügavalt lõõgastuda, pääseda ligi oma alateadvusele ja veel varjul olevatele võimetele.

Sõidame talle külla!

 Uudistame talu, räägime rituaali väest ja enesearengust,  teeme harjutusi ja süvenemist ,  viime Leesoja Hiide oma soovilinte,  tutvume  ökotoodetega , joome teed jne.

Väljasõit toimub laupäeval 12. oktoobril kell 10 .00 Pärnu teatri eest. Tagasi planeerime olla 16.00 paiku.

Väljasõidu  hind : 21 eurot , millest  15  euri  transpordi tasu ja  6 euri praktikad  Thule Leega ja  hõrk nõiatee ( korjame bussis)

Bussisõidu raha palun tasuda ettemaksuna  MTÜ „Enesetäiendajate Selts“ arvele SEB panka a/a 10220095828012 . Selgitusse „ nimi+Leesoja “. Bussikohad jagame tasu laekumise  järjekorras.

Jälgi ilma ja riietu ilmale  vastavalt, et väike vihm Sind rööbastelt ei lööks – tegevus toimub osaliselt õues.

Piknikukorv palun kaasa võtta.

Kohapeal võimalus osta Leesoja ökotooteid.

Thule Lee koduleht  http://www.leesoja.ee/index.php/leesoja-talu

Kuula Thule Lee lugusid tema nõiamaailmast Raadio 2 saates “Hallo, Kosmos!” – See more at: http://alkeemia.ee/artiklid/Thule-Lee-4-votit-paarisuhte-sobivuse-valja-selgitamiseks/l-126/c-797/#sthash.xCDbswpY.dpuf

Lugege tutvumiseks ka Silja Joone artiklit Leesoja talust http://www.parnupostimees.ee/1020602/leesoja-salvest-leiab-paikese-sudame/